JAIPUR OF INDIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3181 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jaipur of India. Meer weten? Ontdek meer

8 dec 2022 om 20:30 Overheerlijk, zoals altijd!!!!
30 nov 2022 om 19:25 Vriendelijke bezorger en het eten was heerlijk zoals altijd en ook goed op temperatuur. Top!
28 nov 2022 om 22:03 Awesome Rohan Josh and vindaloo, exceeded all our expectations!
28 nov 2022 om 21:07 Heerlijk eten, verfijnd.
26 nov 2022 om 0:14 ik heb genoten
24 nov 2022 om 12:05 Tandoori kip en Koningsgarnalen in curry Cylon besteld met naan. De koningsgarnalen leken kleiner dan normaal, maar het eten was weer heerlijk! Bezorging op een dinsdag ca 50 minuten.
23 nov 2022 om 22:33 Delivery ok, but food needed to be reheated. Almost no paneer in the dish and the chicken still had quite a few bones that you couldn’t see in all the sauce. Notsure if I would order here again.
22 nov 2022 om 1:05 Always tasty and good. Never been disappointed!
21 nov 2022 om 22:04 Did not receive what we ordered and the delivery was very slow. Called the restaurant and they were very rude about it all.
21 nov 2022 om 20:34 Wat slecht zeg! Butter chicken heb ik besteld. WTF heb ik gekregen iets in een gele kunstmatige aangemaakte vieze dikke saus Gatverdamme!! Dit was geen butter chicken! Daarbij had ik een garlic naan besteld. Het leek wel een taaie schoenzool
20 nov 2022 om 19:49 Heerlijk gegeten. Top.