JAIPUR OF INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Jaipur of India. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 10:51 Supersnel bezorgd en weer heel erg lekker
17 mei 2024 om 7:38 Well its clearly says im description that biryani will come eith vegetable curry. But it wasnt. And the guy wascomplaining why did i raised the issue.
9 mei 2024 om 23:37 Een butter chicken waar ik geen enkele butter chicken kruid in kon ontdekken. Twijfelde zelfs of de saus niet geschift was. Zag er ook geel uit ipv de rode kleur zoals ik al 30 jaar gewend ben met butter chicken. Smaak was zeer matig.
8 mei 2024 om 22:24 Heerlijk zoals altijd!
27 apr 2024 om 19:37 Zo lekker, elke keer weer! Absoluut onze favoriet.
17 apr 2024 om 22:40 Biryani smaakte goed en levertijd was kwartier eerder dan aangegeven. Maar, er werd aangebeld terwijl er duidelijk in de opmerkingen stond niet aanbellen en de butter chicken smaakte alsof er pak suiker in was gegooid in plaats van kruiden.
14 apr 2024 om 11:14 Very tasty, good price and quick delivery!
11 apr 2024 om 19:56 Super lekker gegeten weer, zoals altijd! Heerlijke smaak, ruime porties, vriendelijke bezorger. Helemaal blij, elke keer weer.
4 apr 2024 om 0:51 Heerlijk, chicken tikka masala!
2 apr 2024 om 13:13 Rhe food was super tasty and fresh we loved it
28 mrt 2024 om 23:39 Sehr freundlicher Fahrer! Essen absolut TOP! Wiederholung ist garantiert! Dankeschön für dieses hervorragende Abendessen! Oliver
27 mrt 2024 om 22:07 Heerlijk eten en vriendelijke bezorging, zoals altijd!